Despre noi

Elegant si rafinat, amenajat in nota distinctiei si a bunului gust, salonul restaurantului, va ofera o ambianta selecta si o gama diversa de preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala, pregatite de bucatari experti in arta culinara.

Restaurantul ofera un cadru intim, mobilierul, tablourile si muzica pastrand aerul de intimitate, discretie si echilibru.


Mai mult

Opinii

  • Bogdan Ionescu, Galati

    Mananc cu placere de fiecare data in acest restaurant si le-am cam incercat pe toate si vreau sa spun ca nu e ceva care sa nu-mi fi placut, preturile nu sunt mari avand in vedere calitatea si cantitatea portiilor iar personalul e foarte serviabil.

    Mancarea este deosebit de gustoasa, ciorbele sunt deosebite, recomand cu incredere.

  • Cerasela si Ion Constantin, Bucuresti

    Au o mancare foarte buna! De obicei mancam coasta de porc sau ciolan. Dar asa deserturi bune ca acolo nu veti gasi nicaieri in alta parte.

    Atmosfera placuta, servicii ireprosabile, mancare extraordinara. De asemenea decorul este original.

  • Angela Petrescu, Bucuresti

    Va multumesc foarte mult pentru ieri! Mâncarea a fost fabuloasa, iar serviciul a fost fantastic! Mesele noastre au fost frumos aranjate, cu mult gust. Mulți dintre prietenii mei nu au mai fost oaspetii acestui restaurant și au fost uimiți și încântați de tot li s-a oferit.

    Ultima dată când am fost aici a fost cu ani in urma, când am venit cu bunicul meu pentru a servi masa de prânz. De atunci el a frecventat mereu acest restaurant pentru ocazii speciale,iar în această zi deosebită, el a decis sa servim pranzul aici pentru a se bucura de o ambianta rafinata.

    Va multumim din nou pentru o zi frumoasă!

Bucatarii nostri

Ioana Alecu

Ioana Alecu a parcurs toate etapele pentru ca intr-un final sa ajunga Chef Executive in cadrul hotelului. Renumele ei a ajuns insa in toata Constanta, unde este recunoscuta drept unul dintre cei mai talentati bucatari. Din punctul meu de vedere, cheia succesului in domeniu este seriozitatea, dupa care urmeaza adaptabilitatea si inovatia. Meseria de bucatar este o arta si stiinta la un loc. Un bucatar bun trebuie sa fie foarte atent si receptiv cand are ocazia de a intalni un Chef cu experienta si sa nu renunte niciodata la aprofundarea si acumularea de noi experiente culinare.

Georgiana Toma

Georgiana Toma a fost bucătar-şef la mai multe restaurante cunoscute din Capitală. A lucrat de asemenea si pe nave de croaziera. La ultima companie la care a lucrat, povesteste "am văzut un sistem de lucru computerizat. Exista un control strict asupra calităţii produselor." Au urmat experienţele Royal Caribbian iar in prezent face fata cu succes sarcinilor din Spiru Hotel.

Maria Petrica

Pentru mine bucataria e arta, ador sa fiu in bucatarie... Este minunat daca o faci intr-adevar din adancul sufletului. O mancare se serveste numai atunci cand tu (in calitate de bucatar) esti intr-adevar multumit si o savurezi din ochi - asta este secretul! Nu exista sa servesti ceva ce nu este in regula. Acel cineva pentru care pregatesti platoul trebuie sa savureze mancarea, s-o laude si sa revina in restaurant.

Ion Gherghisan

Ion Gherghisan are 35 de ani şi ştie să gătească 250 de feluri de mâncar3, specialităţile din bucătăria românească, cât şi din cea internaţională. Din mâinile lui Ionut ies fel şi fel de preparate, foarte gustoase, însă tânărul spune că mâncarea nu i-ar ieşi atât de bună dacă nu ar pune suflet în ceea ce face. Acesta este şi motivul pentru care Ionut a avansat foarte repede în acest domeniu şi, de la un simplu bucătar, a ajuns la gradul de maestru bucătar.

Actualizari adrese email

Inscrieti-va in lista de adrese e-mail si veti primi informatii despre evenimentele organizate de noi

Cererea de inscriere a fost trimisa!